Gå till Startsida
Sök (mobil)

Camping och ställplatser

I Sandvikens kommun finns flera campingar och ställplatser i anslutning till natur, friluftsliv och historiska miljöer.

Ställplats för husbilar i Högbo Bruk

Högbo Bruk

I friluftsparadiset Högbo Bruk bor du nära bland annat MTB-arena, vandringsleder, badstrand, skidspår och skridskobana. Du har tillgång till toalett, dusch, bastu, el och färskvatten. Dock finns inget servicehus med möjligheter till matlagning, men som tur är finns flertalet restauranger och serveringar på området.

Flygbild från Strandbadens camping och Storsjön i Årsunda

Årsunda Strandbad

På året runt-campingen vid Årsunda Strandbad finns drygt 130 husvagnsplatser och campingstugor i olika storlekar. Här finns två servicebyggnader för tillgång till toalett, dusch, kök och tvättstuga. I anslutning till campingen finns restaurang Strandbaden med utsikt över den två kilometer långa sandstranden.

Ställplats för husbilar i Gysinge bruk

Gysinge Bruk

I Gysinge kan du bo i historisk bruksmiljö precis intill Dalälven med det rika naturlivet som granne. Här finns två ställplatser med totalt 29 platser med tillgång till servicehus med toalett och dusch samt påfyllning av färskvatten.

Båtar som ligger i ån vid Kungsgårdens camping

Camp Kungsgården

På Camp Kungsgården bor du med närhet till bad, fiske, grillplatser och fina promenadstråk. Här har du möjlighet att bo med eller utan el, du kan fylla på vatten och har tillgång till toalett.

Fler campingar i närheten

Hittar du inte det du söker?

Äta & fika
Se & göra
Boende
Evenemang