Gå till Startsida
Sök (mobil)
Jägarstugan tree pod
  1. Vår ståtliga Eldpallkoja
  2. Interiör Eldpallkoja
  3. Interiör Kolarkoja
  4. Kolbullelunch i Jägargrillen
  5. Jägarstugan tree pod
Område:Åshammar

Jägarstugan

Upplev vildmarken och skogens tystnad i Jägarstugan belägen i Ovansjö kronopark/Gästrikland. Bo i Kolarkoja (Två pers), Eldpallkoja (18 pers), Stallet (6 pers) eller riktigt bekvämt i vår ståtliga Kronkoja (4-6 pers) i Sveriges Vildaste Vandrarhem.

Kontaktinformation

Ovansjö Kronopark Åshammar
812 94 Åshammar

Snabbfakta

Husdjur tillåtna
Parkeringsplats
Bastu
Konferensmöjligheter
Barnvänligt
Naturnära
Tillgång till kök
Handikappanpassat
Skogsmiljö

Beskrivning

Här har du som gäst möjlighet att övernatta i en av våra tre primitiva kolarkojor , vårt "Stall" med sex sovplatser, vår bekväma Kronkoja med 4-6 sovplatser eller i vår rustika Eldpallkoja med 18 sovplatser med en öppen eldstad i centrum. Under sommarhalvåret erbjuder vi även övernattning i våra två tält med plats för ca:20 personer. Vår värd för Jägarstugan berättar gärna om smultronställen i Jägarstugans omgivning och om du blir hungrig ordnar vår värd kolbulle och kok kaffe tillagad över öppen eld i Jägarcafét.Välkommen till Sveriges Vildaste Vandrarhem. Sommartid erbjuder vi barnaktiviteten Wild Camp för skolklasser och olika former av viltskådningsaktiviteter som tex Älgsafari och På spaning i gryningen. Vintertid finns möjlighet att arrangera aktiviteter som tex Snöskovandringar och 4-Hjuling med bandsats.

Bra att veta

Öppettider

Öppet året runt

Kapacitet

Antal konferensrum: 1

Loading...

Vildmarksby som ligger norr om Sandviken i Ovansjö Kronopark Åk till Åshammar, vidare till Stocksbo och sväng till höger in på AK-vägen (Skylt Jägarstugan). Efter 4 km så kommer ni till Jägarstugan. Hitta med GPS Koordinater (RT90) X: 6732606 Y: 1531597 Koordinater (WGS84) Lat:60.70926 Lon: 16.38379