Gå till Startsida
Sök (mobil)

Hotell i Sandviken

Naturnära, historiskt eller i närhet till Sandvikens uteliv. I Sandviken finns hotell för alla smaker.

Dubbelrum på hotell med utsikt

Ståtlig herrgård med utsikt över bruket

Gysinge Herrgård ligger centralt placerad i Gysinge Bruk som är en av Sveriges bäst bevarade bruksmiljöer. I den ståtliga byggnaden från på mitten av 1800-talet kan du övernatta, hålla konferens eller bröllopsfest.

Bäddad svit på Högbo Brukshotell

Bo lyxigt och nära naturen

I historisk bruksmiljö med anor från 1630-talet ligger Högbo Brukshotell där du kan bo både lyxigt och miljövänligt. Maten som serveras i hotellets restaurang är ansvarsfullt och lokalt producerad där djuren betar i Högbos hagar och grönsakerna odlas i egna växthus.

Hotellrum med två sängar på Hotell Hedåsen, Sandviken

Natur och strandnära boende

På Best Western Hotell Hedåsen kan hela familjen bo med naturen runt knuten. Här serveras vällagad mat med god service och om somrarna kan du stämma in i allsången som sedan några år tillbaka är tradition under juli och augusti.

Bassäng i relaxavdelningen på Hotell Princess, Sandviken

Bo centralt på Clarion Collection Hotel Smedjan

På Clarion Collection Hotel Smedjan kan du återhämta dig på hotellrummet, gymmet eller vid inomhuspoolen i relaxavdelningen. Hotellet ligger mitt i Sandvikens centrum och här bor du i närhet till shopping och flertalet caféer och restauranger.

Hotellrum med kakelugn

Barn- och djurvänlig övernattning på Gysinge Wärdshus

Mitt i den anrika bruksmiljön i Gysinge ligger det barn- och djurvänliga Gysinge Wärdshus. Här kan du få husrum för natten och äta vällagad mat med lokalt producerade råvaror. Med tillgång till gym, pingis- och biljardbord samt närhet till bad slipper du sitta rastlös.

Fler hotell i närheten

Hittar du inte det du söker?

Äta & fika
Se & göra
Boende
Evenemang