Gå till Startsida
Sök (mobil)
En illustrerad bild av ett spöklikt hus i månsken.
Område:Sandviken centrum
Datum:Mars 9, 2024

Familjelördag: Den hiskeliga berättelsen om Liten

Den hiskeliga berättelsen om Liten är en rolig och läskig teaterrysare för barn från 7 år. Produktion: Folkteatern Gävleborg. För mindre barn blir det spökjakt med Sandvikens främste spökjägare Holm.

Snabbfakta

Fri entré
Handikappvänligt
WC
Barnvänligt
City

Beskrivning

Liten, Mamma och Pappa är på väg till Morfars stora, rosendoftande hus. En resa de har gjort många gånger förut. Liten längtar efter att sitta i Morfars kök, äta kakor, prata med Morfar och kanske kika lite i det härligt läskiga Spöklexikonet i Morfars bibliotek. Morfar är spökjägare och vet allt om hur man stoppar Trastroll, Fululvar och Skuggfolk från att komma ut genom garderobsdörren och härja i huset. Det enda tråkiga är att en massa jobbiga släktingar också kommer. Men strunt i det, Morfar är ju där! Men när de kommer fram är något fel. Mamma och pappa är konstiga, huset doftar inte rosor och vad är det som fnittrar i garderoben? Med Morfars katt Smulan som enda sällskap ger sig Liten ut i natten för att ta reda på vad som är i görningen! Arr: Sandvikens Teaterförening

Datum/Tidpunkt

DatumTidpunktArena/ Plats
Mars 9, 20241:00:00 em CET - 1:50:00 em CETKulturcentrum - Musikverket

Bra att veta

Prisinformation

Pris: Fri entré med biljett till teatern. Fribiljetter hämtas i Kulturcentrums reception tidigast två veckor innan evenemanget. För de mindre barnen som ska följa med Spökjägaren Holm på spökjakt krävs ingen biljett.

Loading...