Gå till Startsida
Sök (mobil)
Ett porträtt på Richard Tellström
Område:Sandviken centrum
Datum:Februari 12, 2025

Varje tugga är en tanke

På en tusendels sekund bestämmer vi om maten framför oss är ätbar eller oätlig. Varför har vissa maträtter försvunnit helt och nya tillkommit?

Snabbfakta

Fri entré
Handikappvänligt
WC

Beskrivning

Hör mathistorikern Richard Tellström berätta om den svenska maten och varför den blev som den blev. Föreläsaren är docent i måltidskunskap och hans bok Varje tugga är en tanke: svensk matkultur under 800 år nominerades till Augustpriset 2024. Plats: Folkbiblioteket, Kulturcentrum Samarr: Folkuniversitetet

Datum/Tidpunkt

DatumTidpunktArena/ Plats
Februari 12, 20258:00:00 em CET - 9:00:00 em CETKulturcentrum - Folkbiblioteket

Bra att veta

Prisinformation

Pris: Fri entré

Loading...