Område:Sandviken centrum
Datum:Februari 12, 2025
Varje tugga är en tanke
På en tusendels sekund bestämmer vi om maten framför oss är ätbar eller oätlig. Varför har vissa maträtter försvunnit helt och nya tillkommit?
Kontaktinformation
Kulturcentrum - Folkbiblioteket
Arrangör
Snabbfakta
Fri entré
Handikappvänligt
WC
Beskrivning
Hör mathistorikern Richard Tellström berätta om den svenska maten och varför den blev som den blev. Föreläsaren är docent i måltidskunskap och hans bok Varje tugga är en tanke: svensk matkultur under 800 år nominerades till Augustpriset 2024. Plats: Folkbiblioteket, Kulturcentrum Samarr: Folkuniversitetet
Datum/Tidpunkt
Datum | Tidpunkt | Arena/ Plats |
---|---|---|
Februari 12, 2025 | 8:00:00 em CET - 9:00:00 em CET | Kulturcentrum - Folkbiblioteket |
Bra att veta
Prisinformation
Pris: Fri entré
Loading...