Gå till Startsida
Sök (mobil)

Snabbfakta

Sommar
Handikappvänligt
Husdjur tillåtna
Restaurang
WC
Barnvänligt
Naturnära
Avskilt
Allergianpassat
Höst
Vår
Skogsmiljö

Beskrivning

Baobab Kitchen är vår stolthet - en liten restaurang där vi tillsammans med förbokade gäster (från 10 personer) lagar en afrikansk måltid och bakar i vårt utekök. Hos oss får ni känna nya smaker & dofter, stimuleras av afrikansk musik och färgglädje och kanske en historia. När maten är färdig njuter ni av den tillsammans i lugn och ro, medan eldarna sprakar och fotogenlyktorna brinner. Baobab Kitchen är vår livsnerv i Taste of Africa sedan 2005. Vi har haft hundratals, eller kanske tusentals, gäster i åldrarna 1 till 90 år och vi älskar det! Enkelt och avkopplande - Vår ambition är att det ska vara enkelt och underbart avkopplande att laga mat i Baobab Kitchen. Därför är de flesta förberedelserna redan gjorda när ni kommer och i köket brinner eldarna och kreativiteten kan flöda. :-) Ni bokar Baobab Kitchen under fyra timmar mellan kl. 13 och 22. Under 2023 är bokning i köket är tillgänglig från slutet av maj - 23 september, men inte riktigt alla dagar. Vi har också dagar när vårt Café är öppet, eller så är vi inbokade på annat. Lättast är att ni tar kontakt så hittar vi en lämplig dag. Skicka ett mail till info@taste-africa.com eller ring 070 2642109. Det brukar gå bra att göra en preliminär bokning. Vid bokningen får ni också veta mer om vilka avboknings-regler vi har. Planering - På vår hemsida finns det mer information om vad ni kan laga hos oss. Där finns våra ’Måltidförslag och priser’ under fliken ’Baobab Kitchen’ www.taste-africa.com. När ni bokar Baobab Kitchen vill vi gärna veta era önskemål och vilka maträtter ni vill laga hos oss. Ibland får vi överraska er, eller så planerar vi tillsammans för att skapa en meny som passar gruppstorleken och era önskemål. Det är viktigt för oss att alla kan njuta av stunden. Därför behöver vi veta i förväg om det finns särskilda önskemål vad gäller menyn (allergi, vegetariskt, vegan osv). Allt ni behöver finns hos oss. Bordsvatten & varm dryck efter maten ingår, men det går också bra att ta med egen valfri dryck. Fråga oss gärna om vad ni vill - det gillar vi! Hjärtligt välkomna! Åsa & Nolan

Bra att veta

Öppettider

se KALENDERN på www.taste-africa.com

Prisinformation

Pris: Från 770 kr per person för grupper på minst 10 personer. På vår hemsida www.taste-africa.com finns mer information om hur allt går till och vilka menyförslag ni kan välja mellan. Vi anpassar alltid menyn till våra gästersDet önskemål om kosten. Det ingår i vår service och kostar inget extra. :-)

Pris från: 770

Loading...

Gilleråsvägen 59. Följ väg 509 SÖ om Gävle. Sväng vid Flaten. Sväng vänster igen och följ färgglada skyltar på grusväg 3 km.