Gå till Startsida
Sök (mobil)

Äta & fika

Ät och drick gott på någon av Sandvikens restauranger eller caféer eller njut av sällskapet på någon våra pubar och barer. I Sandviken finns samlingsplatser för såväl barnfamiljen som för det partysugna kompisgänget.

Restauranger & Cafèer

Säng från hotellet

ÄTA

Restauranger

Svenskt, italienskt, amerikanskt eller asiatiskt. I Sandvikens finns ett stort utbud restauranger för alla smaker, oavsett om du är sugen på á la carte, pizza, pasta, hamburgare, sushi eller husmanskost.

Bild på tallrik

FIKA

Caféer

Bullar, kakor, bakelser, tårtor, kaffe, te och enklare luncher. Här är de caféer och bagerier i Sandvikens med omnejd som du inte får missa när fikasuget tränger sig på.

Säng från hotellet

LOKALA TIPS

Högbo Qvarn

Njut av vällagad mat, matiga smörgåsar, goda bakverk eller stora lass glass. Missa inte Högbo Qvarn i hjärtat av det idylliska järnbruket.

Bild på tallrik

WHITE GUIDE

The Church

Gastropub belägen i den spektakulära ombyggnationen av en gammal kyrka. På The Church får du den perfekta mixen av god mat, umgänge och musikunderhållning.

Bild på tallrik

LOKALA TIPS

Hammarbykvarnen

Egenodlat och närproducerad mat med säsongens bästa råvaror. På Hammarbykvarnen får du njuta av genuina mathantverk i vacker miljö.

Äta och fika i Sandviken

Hittar du inte det du söker?

Äta & fika
Se & göra
Boende
Evenemang