Gå till Startsida
Sök (mobil)

Om webbplatsen

Visit Sandviken är Sandvikens kommuns officiella besöksguide med information om aktiviteter, evenemang, restauranger med mera.

Välkommen att uppleva Sandviken. Vi guidar dig till kultur, naturupplevelser, evenemang och aktiviteter. På webbplatsen visitsandviken.se som är vår officiella besöksguide, hittar du boende, restauranger och inspiration till din nästa resa.

Turismenheten inom Sandvikens kommun har huvudansvaret för webbplatsen. Saknar du något, eller har du synpunkter på någon del av innehållet, strukturen eller funktionerna, hör av dig till oss på sandviken.turism@sandviken.se

Vi samverkar med övriga kommuner i Gästrikland och publicerar på vår webbplats alla besöksmål och evenemang som finns i den gemensamma databasen.

Kakor/Cookies

På visitsandviken.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så att vi kan förbättra vår webbplats.
Mer om kakor/cookies på visitsandviken.se

Tillgänglighets­redogörelse

Tillgänglighetsredogörelsen beskriver vilka brister det finns i tillgänglighet på webbplatsen och hur vi planerar att åtgärda dem. Här får du också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker brister.

Så tillgänglig är webbplatsen

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan. Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet.

Kända brister i tillgängligheten

 • Du som använder skärmläsare kan missa informationsbärande bilder i information kopplat till evenemang, aktiviteter och boenden eftersom bilderna saknar alternativ text.
 • PDF-filer som inte är tillgänglighetsanpassade:
  • Gysinge folder
  • Upplev Sandviken
  • Discover Sandviken

Vår ambition är att rätta bristerna löpande och att samtliga tillgänglighetsproblem ska vara åtgärdade senast 2024-08-30.

Kontakta oss om du upplever problem med webbplatsen

Kontakta oss om du:

 • behöver innehåll från webbplatsen som inte är tillgängligt för dig
 • upptäcker brister som inte är beskrivna på den här sidan
 • anser att vi inte uppfyller lagkravet

Formulär för att anmäla brist i tillgänglighet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Medborgarservice 026-24 00 00
Om du väljer att du vill ha återkoppling får du det inom två arbetsdagar.

Tillsyn

Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kontakta Myndigheten för digital förvaltning. Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.
Kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så har vi testat webbplatsen

Granskning har gjorts av utomstående företag och vi granskar löpande tillgängligheten både med automatiserade verktyg och genom manuell granskning.

Redogörelsen uppdaterades senast 2024-05-30

Hittar du inte det du söker?

Äta & fika
Se & göra
Boende
Evenemang