Gå till Startsida
Sök (mobil)
Område:Gävle stad

Diléns Bistro

Vårt koncept är att ta matglädje till nästa nivå. Med en bistro förhöjs känslan av just matglädje som vi eftersträvar. Man hör surret och sorlet från bistron i hela lokalen, man ser en plocktallrik serveras samtidigt som någon står och styckar, en tredje sprutar korv och en fjärde packar upp lokala varor på hyllorna.

Snabbfakta

Beskrivning

När du kliver in hos oss så vill vi erbjuda valet att köpa råvaror och ta med hem, låta oss laga maten på plats eller köpa några av våra färdigpreppade varor, som vår rödvinssås eller varför inte pölsan. Vi alla njuter av mat på olika sätt. Vissa vill laga allt från grunden, andra vill ha hjälp på traven och några vill inte laga alls. Vi försöker helt enkelt tillfredsställa ett brett spektrum av matälskare i vårt koncept. Driftkraften bakom allt är kärleken till maten, det är vad det handlar om i slutändan, därför ser vi en bistro som ett självklart tillägg i vårt koncept. Har du vägarna förbi kan du givetvis boka bord på plats, annars sker bordsbokning via telefon på: 026-13 03 35!

Bra att veta

Öppettider

Öppettiderna gäller från och med torsdagen den 7 Mars när vi slår upp våra portar. Sön – mån Stängt Tis – ons 11.00 – 19.00 Tors – Lör 10.00 – 22.00

Loading...