Gå till Startsida
Sök (mobil)
Interiör Böna cafe
  1. Böna cafe portal
  2. Böna cafe kustleden
  3. Bönan 2020
  4. I köket
  5. Nostalgi Bönan
Område:Bönan

Böna Café

Välkommen att njuta av Gävles vackra skärgårdsmiljö.

Snabbfakta

Handikappvänligt
Husdjur tillåtna
Barnvänligt
Rökfritt
Handikappanpassat
Allergianpassat
Natur & Äventyr

Beskrivning

Välkommen till vårt café i hjärtat av Bönan med närhet till havet och strövområden. Här intill Gävles gamla fiskeläger kan du äta en lättare lunch eller ta en fika i vårt trivsamma café med genuin och gammeldags hemmakänsla. Sommartid - och vid bra väder året om, finns det även gott om plats i vår trädgårdsservering.  Varför inte ta en promenad efter vår vackra kustled och njuta av naturen i fulla drag. ​​​​​​​ Här kan du känna historiens vingslag. Där vi idag har vårt cafe byggdes 1898 ett vackert rekreationshotell. Vid ångbåtsbryggan nedanför Böna cafe la ångbåtarna till med passagerare från stan som kom för att njuta av god mat, varm och kallbad och den vackra naturen. Besöker du oss så passa på att ta en titt på våra vackra tavlor av Bönan från förr.

Bra att veta

Öppettider

Vi har öppet alla dagar på Böna cafe. Öppettider är 11.00-16.00 April och Maj, vi förlänger utefter säsongen och uppdaterar det på www.konditorilido.se och våra sociala medier. Köket stänger en timme tidigare. Midsommarafton tar vi ledigt.

Loading...

Du kan komma med buss, bil, båt, cykel eller ta en promenad efter den fina kustleden och besöka oss efter vägen. Tar du buss är det linje 95 som går till oss.