Gå till Startsida
Sök (mobil)
Område:Gävle

Lugnet i Oslättfors AB

B&B i lugn gammal bruksmiljö 18 km nv om Gävle i skogen vid Testeboån. Lugn och ro präglar byn och omgivningarna. Kafé med enklare rätter. Konferens, familjehögtidligheter, fester mm. Plats för 62 sittande gäster.

Kontaktinformation

Oslättforsvägen 236
80598 Gävle

Snabbfakta

Handikappvänligt
Parkeringsplats
Konferensmöjligheter
Barnvänligt
Badplats
Naturnära
Internet
Rökfritt
Tillgång till kök
Handikappanpassat
24 timmars check-in
Sjönära
Allergianpassat
Skogsmiljö
Eco-Certifiering
Natur & Äventyr

Beskrivning

I den gamla förvaltarbostaden från 1864 som varsamt renoverats erbjuder vi lugn och bra boende med frukost. För den som vill stanna finns kanoter, cyklar, badplats, naturstig, fiske, bär och svamp i skogen mm. Vi har en loge och ett grillhus med eldstad. Den personliga servicen med utflyktstips ligger oss varmt om hjärtat. I biblioteket/sällskapsrummet finns TV och i hela huset fri wifi. Mobil som fungerar bäst är Telia och Tele2.

Bra att veta

Öppettider

08-21 eller ök.

Kapacitet

Antal våningar: 2

Antal rum: 3

Antal barer: 0

Antal konferensrum: 1

Generellt

Byggår: 1864

Senaste renoveringen: 2009

Incheckning

12.00 eller ök

Utcheckning

12.00 eller ök

Loading...

E4 norrifrån. Ta av vid Hagsta och kör rakt över Ockelbovägen mot Råhällan och vidare till Oslättfors (skyltat). Söderifrån. Ta av E4 Gävle norra och åk mot stadsdelen Stigslund, Forsby, Åbyggeby. Även skyltat till Oslättfors från sista affären Konsum Triangeln. Västerifrån väg 272 (Sandviken-Ockelbo). Norr om sjön Öjaren följ skylt mot Oslättfors 14 km.