Gå till Startsida
Sök (mobil)
Område:Limön

Ladulängan på Limön

Limön är en idyllisk sommarö i Gävles skärgård. Här finner du det gamla fiskeläget, hamnen med gamla sjöbodar och bryggor.

Boka nu

Kontaktinformation

Snabbfakta

Grill/grillplats
Barnvänligt
Badplats
Rökfritt
Vid kusten

Beskrivning

Limön bjuder också på möjligheter till bad, fiske, grilla vid rastplatser, vandra på naturstigen och att titta på den gamla fyren. På grund av den kalkrika jorden och ett bra klimat är flera växter unika på ön och det finns ett rikt fågelliv. Limön är ett naturreservat vilket innebär ett stort hänsynstagande för djur och natur på ön. Likaväl att ta hänsyn till övriga gäster och boende på ön. Stugan: Stugan är utrustad med husgeråd, kylskåp (ej frys), vattenkokare, kaffebryggare och en kokplatta samt en grill och utemöbler. Här finns en dubbelsäng för två personer. Egna sängkläder tas med av hyresgästen. Kuddar, täcken och filtar finns. El finns i stugan. Dass finns i Brygglängan intill Limö Café. Finns ingen dusch. Limö Café är dock stängt under sommaren 2024. Vatten hämtas från en tappkran vid caféet. Grundvattennivån är låg så det är viktigt att hushålla med vattnet. Husdjur är inte tillåtna, liksom rökning inomhus. Varje hyresgäst ansvarar själv för att stugan städas vid avresa. Städutrustning finns. Till ön kan du ta dig med egen båt eller höra med Gävle Charter 070-6667874. Kommer du med egen båt går det bra att lägga till vid någon av gästbryggorna vid Limön. Hamnen är skyddad mot alla vindar. Insegling med båt sker i enslinjer och prickad led. GPS koordinater till platsens position WGS84 g/m N 60°42,642ʹ E 17°19,878ʹ

Bra att veta

Prisinformation

Pris: 430 kr per stuga och natt

Pris från: 430

Information per natt

Kapacitet

Antal kvadratmeter: 14

Antal bäddar: 2

Antal duschar: 0

Antal WC: 0

Incheckning

14:00

Utcheckning

13:00

Loading...

Vid ankomst till Limön gå upp mot Limö Café. Där finner ni stugorna. Ladulängan ligger på bortre gaveln i ladan nedanför brygghuset och caféet. Ingång på gaveln.