Gå till Startsida
Sök (mobil)
Område:Axmar
Datum:Maj 18, 2024

Säl-/havsörnsafari i Axmar bruks Skärgård

Utanför Axmar Bruk finns en helt orörd skärgård. Inga sommarstugor eller vattenskotrar. Ja nästan ingen båttrafik. Tystnaden råder. Följ med den certifierade naturguiden Jan Stagenmark som tar er med ut på en oförglömlig timmes tur i skärgården som är ett naturreservat. Dagliga turer under sommaren.

Snabbfakta

Beskrivning

Här finns både sälar, havsörnar och ett fågelliv utöver det vanliga. Ta del av det rika naturlivet bland all kultur. Flera vrak är uppmärkta med bojar och det finns en spännande historia om både rysshärjningar och sjöfarten till bruket. Ni kommer att guidas in i historiens vingslag och få lära er mycket om natur, kultur och livet i skärgården, förr och nu. Turen är cirka en timme och båten tar upp till fyra personer. I maj och juni under helgerna kl. 09.30 och 15.00. Flytväst och kikare ingår. Läs mer på https://axmarbruksbod.se/kalenderpost?read=sal-havsornsafari-i-axmar-bruks-skargard-18-05-09-30 Premiär för Säl- och havsörnsafari i Axmar bruks unika Skärgårdsmiljö Premiär för Säl- och havsörnsafari med våran certifierade naturguide Jan Stagenmark​ är spikad för den 20 maj. Ytterligare safaris kommer ske den 27 maj (bara 2 platser kvar), 3 och 10 juni. Övriga dagar på förfrågan. Missa inte det! Upplev Axmar bruks underbara Skärgård! Hjärtligt välkomna önskar Ulrike och Jan

Datum/Tidpunkt

DatumTidpunktArena/ Plats
Maj 18, 202411:30:00 fm CESTAxmar Bruk

Bra att veta

Prisinformation

Pris: Pris per bokning: 4 personer 1500 kr. 3 personer 1200 kr. 2 personer 900 kr. 1 person 500 kr. Barn endast i vuxens sällskap.

Loading...