Gå till Startsida
Sök (mobil)
En illustrerad bild på en man i kort hår och skjorta. Bredvid honom är det orientaliska instrument. I bakgrunden en vågig regnbåge och noter.
Område:Sandviken
Datum:Maj 19, 2024

Sången är livets hjärtslag!

Lyssna på sånger från hjärtat med Robert Hannouch och musikerna Khaldoun Jawish, Brusk Dibo och Mohammed Ismail som spelar arabisk musik - oud, saz och derkabeh.

Snabbfakta

Fri entré
WC
Handikappanpassat
City

Beskrivning

Längd: Ca 2 timmar Samarr: Folkteatern Gävleborg Robert Hannouch är skådespelare på Folkteaterns Gävleborg och har spelat på många teaterscener, varit med i film, TV-serier, medverkat i musikaler på West End och uppträtt på Beiteddine Festival i Libanon och körat bakom Elton John vid ett flertal tillfällen. Brusk Dibo är från Syrien. Han spelar saz, sazbush och buzuk. Han har ett stort och smittande intresse för orientalisk musik och kultur. Brusk har deltagit i många kulturevenemang i Syrien Holland och Sverige och är sazlärare på kulturskolan i Sandviken. Khaldoun Jawish är från Syrien. Han spelar både oud (luta) och gitarr och är specialist på orientalisk och flamencomusik. Khadoun har deltagit i många kulturevenemang i Syrien, Jordanien, Dubai och Sverige. Mohamed Ismail har medverkat i flera egyptiska filmer, bland annat Yousry Nasrallahs Brooks, Meadows and Lovely Faces, The greatest of Sins och Crying as laughing. Han spelar flera slagverk och är vokalist. Medo som han kallar sig har medverkat i egyptiska och internationella teaterproduktioner. Våren 2023 medverkade han i Dramatens uppsättning ”Maktens diskreta charm”i Stockholm.

Datum/Tidpunkt

DatumTidpunktArena/ Plats
Maj 19, 20246:00:00 em CEST - 8:00:00 em CESTKulturcentrum - Musikverket

Bra att veta

Prisinformation

Pris: Fri entré!

Loading...