Gå till Startsida
Sök (mobil)
Område:Gysinge

Kanotuthyrning - Gysinge - Äventyrsservice

Vi hyr ut kanoter i och i kring Färnebofjärdensnationalpark. Förutom vår drop in uthyrning som är tillgänglig dygnet runt i Gysinge så hyr vi även ut med utkörning inom hela Sandvikenskommun mm. Vi har 2-manna, 6-manna och 20- manna kanoter och allt utom drop in kanoterna i Gysinge står på släpvagn redo att köras till er startpunkt. Det innebär att vi även kan hämta er på valfri tillgänglig plats. Så hos oss behöver ert äventyr inte starta och stoppa på samma ställe utan upplev gärna mer än så! Vi hyr även ut friluftskläder, fiskeutrustning, tältkåtor och övrig läger utrustning. Så gör er upplevelse smidig och enkel med oss.

Snabbfakta

Naturnära
Sjönära
Färdledare/guide

Beskrivning

Vi har god lokal kännedom och kan ge bra tips gällande val av färdväg och utrustning under rådande förutsättningar. Självklart vet vi även vart de finaste badstränderna och den största bäver hyddan finns.

Bra att veta

Öppettider

Drop in hyra gör det själv i Gysinge eller för att vara helt säker förboka på 070-591 50 01 info@aventyrsservice.se.

Prisinformation

Pris: Exempel på hyrespriser: 2-manna kanot heldag 450kr, Extra dag 250kr/st. 6-manna kanot heldag 750kr, Extra dag 400kr/st 20-manna kanot heldag 2500kr, Extra dag 1500kr/st Flytvästar ingår till kanoterna meddela vid bokning om det önskas andra vikter än mellan 40kg-130kg.

Loading...

Flottningsområdet i Gysinge direkt nedströms forsen.