Gå till Startsida
Sök (mobil)
Centurion paintball
Område:Gävle stad

Centurion Arena - paintball

På Centurion Paintball erbjuder vi paintball av hög kvalitet på sex olika banor som alla innehåller en stor variation av hinder. Oavsett om du är ute efter ett djungeläventyr, känner för att vistas i vilda western för dagen eller vill testa på att vara en spelare på vårskogsbana har vi något för dig.

Boka nu

Snabbfakta

Naturnära

Beskrivning

Vi har något både för dig som aldrig ens har testat på paintball tidigare men också för dig som är en erfaren spelare. Spela i mindre eller större grupper Du kan komma tillsammans med några kompisar, eller med hela din avdelning på jobbet. Det brukar ta mellan två och tre timmar, beroende på hur många det är som deltar. När grupper består av lite flera personer brukar vi arrangera en miniturnering vilket gör att vi oftast hamnar på att det tar tre timmar totalt. ​​​​​​​ Om du är intresserad av ett paket innehållande mat eller mångkamp kan du läsa mer om det här Att tänka på inför paintball Paintball är en rolig men utmanande sport. När du kommer till oss för att spela är det därför bra att du har oömma skor och kläder, att du har med dig vatten att dricka och att du är beredd på att det kan kännas att bli träffad av färgkulorna. Säkerhet är en väldigt stor och viktig del av paintball, så vi går igenom regler och vad som är viktigt att tänka på under spelets gång när du är på plats hos oss. Om du har några frågor eller funderingar innan är det bara att du hör av dig till oss via telefon eller e-post! BOKA: Boka paintball på 070-6952749. Observera att det kan vara många som ringer eller att vi kan vara upptagna med exempelvis en grupp. Vi ringer alltid tillbaks så fort vi kan. Man kan också boka på info@centurionarena.com och man får då ett mail tillbaka så fort som möjligt.

Bra att veta

Prisinformation

Pris: 350 kr/pers Boka paintball på 070-6952749. Observera att det kan vara många som ringer eller att vi kan vara upptagna med exempelvis en grupp. Vi ringer alltid tillbaks så fort vi kan. Man kan också boka på info@centurionarena.com och man får då ett mail tillbaka så fort som möjligt.

Pris från: 350

Loading...